Barion Pixel

Öltözködő kártya és matricacsomag

6,495 Ft

Öltözködő kártyacsomag és matricacsomag egyben!

A kártyalapok matt fóliával ellátott, 350 grammos papírból készültek, grafikájuk saját készítésű. A matricák pedig félig kinyomottak a könnyebb lehúzás érdekében, és anyaguknak köszönhetően könnyen, nyom nélkül eltávolíthatóak akár fa felületről is!

A doboz tartalma:

  • 19 (fiú), illetve 21 (lány) db 4,5 cm átmérőjű matrica
  • Viseleti elem kártyák: ruhák, lábbelik, szabadtéri viseleti elemek és kiegészítők
    • lány ruhacsomag – 62 db kártya
    • fiú ruhacsomag – 54 db kártya
  • 4 db évszak kártya: tavasz, nyár, ősz, tél
  • 10 db időjárás kártya: napos, felhős, részben felhős, esős, viharos, havas, jégeső, köd, szeles, szivárvány
  • Használati útmutatók
Öltözködő – Fiú
Öltözködő – Lány

Elfogyott

5,495 Ft
Öltözködő matricacsomag – Fiú
Öltözködő matricacsomag – Lány

Elfogyott

1,995 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha elérhető lesz!

Kártyacsomag:

Az öltözködő kártyacsomag célja, hogy játékos módon segítse a gyerekeket (1,5 évestől óvodás kor végéig) az önállóságban az öltözködés, ruhaválasztás terén és az ehhez kapcsolódó mindennapi tevékenységekben! A kártyacsomag felhasználásával játszva tanulhatnak az időjárásról, évszakokról és az öltözködésről, a gyerekek környezetét pedig olyanra tudjuk alakítani, hogy az az önállóságukat támogassa.

Matricacsomag:

Matricacsomag a ruharendszerezéshez, az önálló öltözködés támogatására. Kiválóan alkalmas montessori ruhásszekrény, vagy bármilyen, gyerek által is könnyen hozzáférhető ruhatartó rendszer felcímkézésére! A matricák félig kinyomottak a könnyebb lehúzás érdekében, és anyaguknak köszönhetően könnyen, nyom nélkül eltávolíthatóak akár fa felületről is!

Az önálló öltözködés egyik alapfeltétele, hogy a gyerekek a ruháikhoz könnyen és akadálymentesen hozzáférhessenek. A matricacsomag a tárolórendszerükben való tájékozódást, a ruhák rendszerezését – így a könyebb elérést segíti. Ragasszátok fel a matricákat a megfelelő dobozra, polcra, fiókra, így a gyerekek könnyebben megtalálják a ruhadarabjaikat. Mivel így mindennek pontosan kijelölt helye lesz, egyszerűbbé válik számukra (és számunkra) a ruhásszekrény rendben tartása is.

Pakkli 2022 – minden jog fenntartva

Érdekelhetnek még…

Öltözködő kártya és matricacsomag dobozzal, fiúÖltözködő kártya és matricacsomag
6,495 FtRead more