Barion Pixel

Rólam

Szia, Bogi vagyok, két kisfiú (6 és 3 éves), és egy pici kislány anyukája. Végzettségem szerint régész és múzeumpedagógus, de az utóbbi években leginkább anyuka. Nagyon sokat alakultam, változtam ebben az időszakban, megtanultam örömmel jelen lenni a kicsik mellett, a gyerekeimmel töltött időt értékesnek tartani, nem csak a szép, közös játékokat vagy a nevetős pillanatokat, hanem a mindennapi rutinfeladatokat és a nehezebb perceket is, hiszen ezek azok, ahol a legtöbbet adhatunk a gyerekeinknek.

Kifejezetten élvezem a fiúkkal a szabadban töltött időt, a közös alkotást, azt, ahogyan látom őket megismerni a minket körülvevő világot, ahogyan egyre önállóbak lesznek és ez elégedettséggel tölti el őket, ahogyan tele lesznek saját ötlettel és elképzeléssel, ahogyan koncentrálnak a feladataikra, megtanulnak egyedül játszani és elmerülnek a saját világukban. Ezek az élményeim és a közös, montessori ihletésű játékaink inspirálták a pakklit.

A kártya és papír alapú játékokkal a közös idő öröme mellett, előtérbe szeretném helyezni a tapasztalat útján szerzett ismereteket, élményeket, megtartva ezzel a gyerekek nyitottságát és kíváncsiságát az őket körülvevő világra. Emellett szeretnék olyan eszközöket biztosítani nekik, amelyekkel támogathatjuk az önállóságukat, létrehozva nekik egy ehhez megfelelő környezetet. Rengeteg ötletem és tervem van az elkövetkező időszakra és már nagyon várom, hogy mindet megmutathassam nektek!

Bogi portré