A vásárlás menete

Hogyan tudok vásárolni?

A Bolt fülre kattintva tudod kiválasztani a neked tetsző terméket és azt, hogy mennyit szeretnél belőle rendelni. Majd a Kosárba helyezés után folytathatod a vásárlást, vagy a Tovább a pénztárhoz gombra kattintva ki tudod tölteni a megrendelőlapot és leadni a rendelésed!

Rendelésed leadása után egy automatikus válasz emailt fogsz kapni, amely visszaigazolja Neked azt, hogy rendelésed beérkezett hozzánk és feldolgozásra vár.

Milyen szállítási módok közül választhatsz?

  • Foxpost csomagautomatába szállítás
  • Foxpost házhozszállítás

Hogyan tudok fizetni?

  • Közvetlen banki átutalással: Megrendelésed leadása és a rendelésről küldött automatikus visszaigazoló email után 48 órán belül, elektronikus úton elküldöm Neked a számlát, rajta az utaláshoz szükséges minden információval. Kérlek vedd figyelembe, hogy a számla kiállítása nem automatikus, hanem manuálisan történik, így lehet, hogy hosszabb időt kell várnod rá.
  • Utánvéttel: Utánvétes fizetési módnál, a választott átvételi módtól (Foxpost csomagautomata, Foxpost házhozszállítás) függően lehetőséged van készpénzzel, illetve kártyával is fizetni. Készpénzes fizetés csak házhozszállítás esetén lehetséges, bankkártyával a futárnál és a csomagponton is tudsz fizetni.

Mikor kapom meg a csomagot?

  • Közvetlen banki átutalás esetén az utalás beérkezését követő 2 munkanapon belül adjuk át a csomagot a futárszolgálatnak.
  • A csomag feladását követően, amiről emailben tájékoztatni fogunk: Házhozszállítás esetén 2-3 munkanap, Foxpost csomagautomata (a kiszállítási időt elsősorban az automata telítettsége befolyásolja) esetén 1-3 munkanap, míg kézhez kapod a csomagodat.

Hogyan tudod átvenni a csomagodat a Foxpost csomagautomatából?

Ha a csomagod megérkezett az átvételi csomagautomatába, a Foxpost SMS-ben értesíteni fog róla. Az SMS üzenetben Számodra elküldött egyedi, csak általad ismert nyitókóddal nyithatod ki az automata megfelelő ajtaját. Az sms tartalmazza a pontos átvételi határidőt (nap, óra, perc), ameddig a csomag átvehető az automatából.

Hogyan tudod átvenni a csomagodat házhozszállítás esetén?

A Foxpost a kiszállítást megelőzően SMS-ben és email-ben értesítést küld a futár érkezési időpontjáról. Az email-ben található webes elérési helyen lehetőséged nyílik rá, hogy módosítsd a kiszállítás napját és a kiszállítási címet is, amennyiben a javasolt időpont nem megfelelő számodra, esetleg más címen szeretnéd átvenni a csomagodat!