Őszi barangoló

3,495 Ft

Őszi barangoló kártyacsomag, amelynek tartalma:

 • 1 doboz
 • 34 db matt fóliával ellátott, 350 grammos papír kártyalap saját grafikával:
  • 1 db borítólap
  • 23 db képkártya
  • 5 db színkártya
  • 5 db érzék kártya
 • 2,5 A4-es oldal leírás és ötletek a kártyacsomag használatához

Elfogyott

Feliratkozás a várólistára Szívesen értesítünk, amint újra elérhető lett a termék! Ehhez kérlek add meg az email címedet:

Mi ez?

Az Őszi barangoló egy őszi sétákhoz készült kincsgyűjtő, kincskereső játék, amit otthon a lakóhelyetek közvetlen környezetében és kirándulás során is tudtok használni. Nincs időkerete, szabadon használhatjátok egy rövid séta során, vagy akár egy egész délutános programként is. A kincsek a fák ősszel lehulló terméseit és egyéb, földön található apróságokat jelentik, emellett a kártyák alapján gyűjthettek hangokat, illatokat és érzéseket is.

Milyen időszakban használhatom?

Egész ősz során tudod használni belenyúlva a tél első felébe, hiszen az őszi fák terméseinek nagy részét könnyen megtalálhatjátok ebben az időszakban is. Az érzék kártyákat pedig úgy használhatjátok, ahogy az az adott időszaknak megfelel.

Korosztály: Ideális óvodásoknak, és általános iskola 1-2 osztályába járóknak, de kisebb gyerekekkel is gyűjthettek inspirációt a közös sétákhoz, gyűjtögetéshez mind a kép-, mind pedig az érzék kártyákból.

Mit tartalmaz a kártyacsomag?

A kártyacsomag 1 borítólapból, 23 darab képkártyából, 5 darab színkártyából és 5 darab érzék kártyából áll, melyek matt fóliával vannak ellátva, hogy időtállóbbak legyenek és amelyeket séták, kirándulások során, valamint otthon a termésekkel, gyűjtögetett kincsekkel együtt is tudtok használni.

Képkártyák: A képkártyákon található saját készítésű grafikákat úgy állítottuk össze, hogy már a legkisebbek is találhassanak közte számukra érdekeset. Az egyszerűbb kavicsot, csigaházat és botot ábrázoló darabok mellett a legtöbbön fák őszi terméseit láthatjátok. Ezeknek legnagyobb részét a lakóhelyetek pár száz méteres körzetében biztosan megtaláljátok!

Színkártyák: Keressetek és gyűjtsetek össze olyan színű, vagy olyan színt tartalmazó terméseket, faleveleket, kavicsokat és egyéb kincseket, amilyeneket a színkártyákon láttok. A gyűjtött kincseket otthon is szétválogathatjátok a színkártyákhoz párosítva.

Érzék kártyák: Nem csak kézzel fogható dolgokat gyűjthetünk, hanem különböző érzéseket, illatokat, hangokat is. Az érzék kártyák segítenek lelassulni, jobban a jelenbe helyezkedni, odafigyelni a saját környezetünkre, a kicsiknek felismerni és tudatosítani a különböző testi érzeteiket, érzéseiket.

Feliratkozás a várólistára Szívesen értesítünk, amint újra elérhető lett a termék! Ehhez kérlek add meg az email címedet: